Facebook Hesabınız Artık 30 Günü Doldurduğu Anda Silinecek

0
315

Daha önceden, eğer Facebook hesabınızı kapatmışsanız 14 gün içinde tekrardan açmak isterseniz silme işlemi duruyordu. Bu süre artık 30 güne uzatıldı.

Facebook hesabınız 30 gün dolduğu anda silinecek!

Peki bu ne anlama geliyor?

Diyelim Facebook hesabınızı silmek istediniz ve hesabınızı sildiniz. Facebook, yeni duruma göre size 30 gün süre veriyor. Bu süre zarfında silmekten vazgeçerseniz, hesabınıza normal giriş yaptığınız gibi şifrenizle girerseniz silme işlemi iptal oluyor.

Facebook, silme işleminden dolayı belki pişman olursunuz diye bu süreyi uzattı. Eğer silme işleminizin üzerinden 30 gün geçtiyse, artık hiç bir şekilde hesabınızı geri getiremiyorsunuz.

İlginizi Çekebilir:  Instagram Profil Sayfasında Değişikliğe Gidiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz